«П’янота харкає, вибльовує і обсцикає наші стіни», - лучани про скандальний клуб «Шайба»

9
1
«П’янота харкає, вибльовує і обсцикає наші стіни», - лучани про скандальний клуб «Шайба»
Жителі будинку, де розташовується скандально відомий клуб "Big Room" (колишня "Шайба") стверджують, що після тусовок усе закидане пляшками, недопалками, шприцами і презервативами.

Про це вони заявили на зустрічі жителів будинку з власником Олександром Борисюком. Люди виставляли умови щодо діяльності закладу й повідомили, що будуть намагатися вжити заходів щодо закриття нічного клубу, - пише Район.Луцьк.

"З 22:00 до 8:00 ранку в будинку повинна бути тиша. Навіть після вашої ізоляції на другому поверсі гучно лунає музика", – звертається до власника одна з мешканок.


«Я не сплю ночами», – викрикує хтось із натовпу.

«Та це ваша п’янота приходить і харкає, вибльовує і обсцикає наші стіни», - у грубій формі відповідає одна з мешканок.

натомість власник Олександр Борисюк відповів, що на місці колишньої "Шайби" хотіли зробити ресторан., щоб уночі не було дискотек і заклад функціонував лише вдень.

"Коли я придбав цей заклад, той гадки не мав, що у вас тут такий кіпіш. Я вклав у цей бізнес не малі гроші. А зараз ви проти нічного клубу. Тут 20 років дискотека тривала!" – наголошує Олександр Борисюк.


«А ми тут двадцять років воюємо!», – викрикнув чоловік із юрби, яка знову здійняла крик.

Одна з ініціаторок зборів Віра Візнюк мешкає у цьому будинку. Вона розповіла, що люди будуть звертатися до секретаря міської ради із підписами 146 осіб за закриття нічного клубу.

Жінка запевняє, що якщо цих підписів буде мало, вони з легкістю зберуть набагато більше. Проблема в тому, що даний заклад заважає не тільки мешканцям цього будинку, а й сусіднім.

За словами Віри, після щоденних гульок відвідувачів нічного клубу, у під’їзді часто можна натрапити на використані презирвативи і шприци. Неодноразово залишають і засмічують приміщення бульбуляторами й недопалками.



"Ми написали листа зі зверненням до Петра Шпиги. Ми просимо змінити графік роботи нічного клубу і провести санітарний контроль",– додає Віра.

Власник нічного клубу знову звернувся із поясненнями.

"Поки я не добудую ресторан, я змушений працювати. Мені потрібно виплачувати кредит. Так, ви мусите жити, але зрозумійте мене. Я вліз в усе це лайно. Мені зараз нададуть усі технічні умови й будемо виправляти ситуацію. Проект уже готовий", – зазначає він.

Люди не вислухавши перебили зі словами: "Ніхто тобі технічні умови не дасть і ми посприяємо цьому!"

"Добре, завдяки вам у мене забирають це приміщення. Ви просто кидаєте мене під ніж. Ви робите мені на зло і відповідно це прояв агресії. Ви залишите мене без хліба й без усього. Що мені далі робити, на вашу думку?" - продовжує власник.

Усі наголошують, щоб змінювалась діяльність закладу з нічного клубу до ресторану. Негайно виправили проблему із шумом музики.

За словами мешканців, дуже часто відбуваються різноманітні бійки. Заважають щоденні галаси тих самих розбірок. Складно заснути маленьким дітям від коливань музики.

Відвідувачі нічного клубу заходять у житловий будинок і створюють там місцеві притони. Пляшки від алкоголю, шприци, недобалки, використані презирвативи — усе це трапляється після клубних гульок. Батьки також хвилюються, щоби діти не натрапили на щось подібне.

Також мешканці надали відеозапис від 17 листопада (на відкриття клубу), коли сталася сутичка молодиків. Викликали швидку, є потерпілі. Жінка розповідає, що проживає зі сторони до нічного клубу. Після відкриття закладу не можливо спати. Поки вони були зачинені, відчули усю радість спокійного сну.



Наступний крок розгніваних жителів — йти в міську раду зі скаргами і з проханням вжити заходів щодо діяльності нічного клубу.

Артур РОМАНЮК

Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А куди той власник дивився, як купляв приміщення? Він що законів не читав, до якої години можуть працювати подібні заклади в житловому будинку? Думаю він все знав, а на жителів йому нас***и. І не хай не прикидається бідним і нещасним. Такі заклади мають бути закр ті в житлових будинках і крапка.
Відповісти
В мому домi нема нiякоi „шайби», але це не заважае «п’янотi харкати , вибльовувати та обсцикати наші стіни»...
Відповісти
Проблема не в клубі, а культурі відвідувачів.
Відповісти
Правильно сусіди кажуть, на****ух х приміщення. Це проблеми власника, ресторан, кафе, бібліотека, читальний зал, вибір - міліон!!
Відповісти
Це просто жах,як там живуть люди десятки років. Давно пора його звідти вигнати.Знайшовся олігарх корчити з себе бідненького.Як ви люди стільки терпіли.Та підзад його і цей заклад.
Відповісти
эу алё модератор , курва, правдивый мой коммент удаляешь .... а эти сопли как там всем хреново оставляешь ... не правдиво как то ... я был на этом открытии и вообще всё было круто ... а эти доходяги жильцы забыли что живут в общаге а не в коммунальном доме ??????????????? в этом доме малолетних алкашей и наркоманов живёт больше чем адекватных так что не нужно тут из этого делать балаган
Відповісти
Доброго вечора, перш за все, ви перебуваєте на громадському українському сайті ,ваші некоректні вислови не державною мовою показують вас як некультурну особу але наразі не про це.
По -друге -здається це ви себе представляєте як "алкаша і наркомана "оскільки нормальні поважаючі себе люди не відвідують такі заклади .
По- третє -це вже давно затверджений житловий будинок ,а не "общага" і про контингент населення будинку не живучи тут теж некоректно висловлювати свою думку ,оскільки тут проживає велика кількість нормальних та адекватних людей ...
Чи ви гадаєте що це "малолітні алкаши і наркомани "
вирішили ,що потрібно боротись з таким безладом ,який зараз тут відбувається .Хотілось би вас поселити в квартиру на 1-4 поверхах коли "розпал тусовки" і запитати пізніше враження та настрій ,після тяжкого робочого тижня ,або молодій сім'ї з маленькою дитиною ,яка не може заснути !!!
Відповісти
Звиздуйте в село,там тихо
Відповісти
А куди нам цюнькати, як хочемо шчєти, а туалєт занятий
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні