На Волині продають мед з какао, апельсинами і малиною. ФОТО

0
3
На Волині продають мед з какао, апельсинами і малиною. ФОТО
Волиняни продають оригінальний продукт з меду – крем-мед з додаванням горіхів, какао, малини, цитрусових тощо.

Продають медові ласощі на Instagram-сторінці med.z.volyni. та в одному з магазинів Ковеля, – пише «Конкурент».

Ковельчанин Валерій Пархоцевич із 2013 року почав займатися бджільництвом і трапилося це зовсім раптово.

"Все почалося з мого знайомства з майбутньою дружиною. Вже тоді мій майбутній тесть, Володимир Іллюк, багато розповідав про свою велику пасіку, на той час це було близько 90 вуликів, і тоді ж я вперше побував не просто на пасіці, а ще й потрапив на викачку меду. На той час і здогадуватися не міг, що пов'яжу своє життя з бджільництвом», - розповідає чоловік.

Та справа захопила, тож тепер пасіка родини складається з двох частин. За однією частиною, яка знаходиться у селі Битень Ковельського району, доглядає батько дружини, а за іншою, яка знаходиться в лісі біля Ковеля, Валерій Пархоцевич.

Сім'я із ранньої весни і до початку осені на пасіці працює майже щодня.

"Мед качаємо, звісно ж, разом. Цього року зібрали мед з лісового різнотрав'я – саме він користується найбільшою популярністю. Також збирали мед із весняного різнотрав'я та ріпаку, гірчиці, гречки та соняшника", - зауважив волинянин.

Нещодавно родина почала виготовляти оригінальний продукт – крем-мед.

"Крем-мед виготовляємо шляхом перемішування звичайного меду до кремоподібної консистенції, а вже потім додаємо смачні наповнювачі… Такий продукт придумали досить давно, ще на початку XX століття, а до нас це тільки зараз, як то кажуть, дійшло", - поділився секретом ковельчанин.

Продають крем-мед з 5 видами наповнювачів: апельсин, малина, лимон з імбирем, лимон з корицею, какао з мигдалем, невдовзі планують готувати його з грейпфрутом. Баночка таких солодощів коштує 50 гривень.

Також є подарункові набори, ціна на які коливається від 160 до 320 гривень.
Теги: мед, бізнес
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні