--> «Люди звикли до війни», - волинська волонтерка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Люди звикли до війни», - волинська волонтерка

2
1
«Люди звикли до війни», - волинська волонтерка
Помічниця народного депутата України Степана Івахіва, волонтерка Наталія Попова вважає, що багато українців звикли до війни і просто забули про неї.

Про це вона розповіла у п'ятницю, 8 грудня, під час прямого ефіру суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний погляд LIVE", - повідомляє "Конкурент".

Жінка зазначила, що наразі необхідно долати наслідки війни та допомагати ветеранам АТО адаптуватися у суспільстві.

"Згадаймо нашу армію в 2014 році. Для волонтерів стояло завдання захистити наших бійців на передовій. Ми тоді зробили реальну крапельницю і реанімували армію. На сьогодні бачимо, що армія дуже змінилася. У 2017-му ми виходимо з потреб, які є, та повинні опікатися сім'ями загиблих солдатів, займатися соціальною адаптацією воїнів, лікуванням та підняттям на ноги ветеранів війни", – зауважила вона.

"Мене вражає, що люди звикли до війни і багато з тих, кого це не зачепило, забувають, що в Україні – війна", – резюмувала Наталія Попова.

Нагадаємо, що 5 грудня Україна відзначала Міжнародний день волонтера.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тому що більшість думає:війна десь там делеко,на сході,а своя сорочка ближче до тіла:, от коли ту більшість "півень "клюне тоді вони згадають якою ціною тут мирне небо!
Відповісти
Люди просто видохлись тримати армію на своїх плечах і гаманцях які і без того страждають від дій влади. Всьому є межа вічно вимагати від людей не вийде і ті хто по клубах, дорогих ресторанах сидить та літає за кордон мали вашу думку, війну і волонтерів в одному місці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні