--> «Мені нічого соромитись», - нардеп Геращенко підтвердив, що вилизував тарілку в ресторані | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Мені нічого соромитись», - нардеп Геращенко підтвердив, що вилизував тарілку в ресторані

0
3
«Мені нічого соромитись», - нардеп Геращенко підтвердив, що вилизував тарілку в ресторані
Народний депутат Антон Геращенко прокоментував відео, на якому видно, як він облизує тарілку в ресторані.

Нардеп підтвердив, що це дійсно був він і пояснив це тим, що він обідав з японським дипломатом, в чиїй країні заведено так виражати задоволення від страви, - пише «УНІАН».

За словами Геращенка, у вересні цього року його запросив на дружній обід заступник посла Японії в Україні Мічіо Харада, де обговорювалися проблеми відновлення територіальної цілісності України і напрямки допомоги Японії у справі реформування правоохоронних органів України.

Зустріч заступник посла Японії призначив в ресторані східної кухні «Бао».

"Я люблю східну кухню. А одне страва була особливо смачною. Помітивши це японський дипломат розповів, що в Японії, де не прийнято використовувати хліб для вимочування смачного соусу, вважається знаком особливої поваги до кухаря, коли тарілка після обіду залишається чистою до блиску. І в японській традиції це не вважається непристойним. Мені нічого соромитися. Я поважаю традиції різних дружніх Україні націй", - написав Геращенко.

Фото і відео зробив блогер Василь Крутчак. Через посередників відео потрапило до екс-заступника глави Адміністрації президента Януковича Андрія Портнова, який зараз переховується за межами України і який виклав це відео в соцмережі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні