--> В Одесі горів трамвай, водій - в лікарні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Одесі горів трамвай, водій - в лікарні

0
1
В Одесі поліція почала розслідування за фактом займання переповненого людьми трамвая, що сталося ввечері 7 грудня в Суворовському районі міста.

Як повідомили УНІАН у Суворовському відділі поліції, кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 367 (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.

«В результаті НП постраждали 7 осіб», - повідомили в поліції.

Як уточнили у прес-службі Головного управління ДСНС в Одеській області, о 17.45 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на проспекті Добровольського на зупинці «Молода гвардія» загорівся трамвай.

До місця події негайно було направлено пожежно-рятувальне відділення, яке після прибуття на місце події встановило, що горить трамвай маршруту № 7. Рятувальники знеструмили трамвай і забезпечили гасіння вогню. Пожежу о 18:01 було локалізовано і 18.13 ліквідовано на площі 2 кв. м.

«Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено розподільний щит і обладнання трамвая. Ймовірна причина займання - коротке замикання електропроводки», - повідомили у прес-службі.

Крім того, в головному управлінні відзначили, що серед доставлених до лікарні було двоє дітей. Діагноз - отруєння продуктами горіння, стан здоров'я постраждалих оцінювався як середньої тяжкості. Як повідомив на брифінгу керівник комунального підприємства «Одесміськелектротранс» Дмитро Жеман, вже створена комісія, яка з'ясовує причини пожежі, також буде проведено низку експертиз.

За його словами, в Одеській обласній лікарні залишається одна людина - водій трамвая, який дістав опіки обох рук. Постраждалий намагався відтягнути в бік пантограф, взявшись за розпечену мотузку. «Сталося коротке замикання у щитовій в кабіні водія», - повідомив Жеман.

Він також відзначив, що чиновники підтримують зв'язок із усіма постраждалими і надають їм відповідну допомогу. Вагон, який загорівся, був модернізований 10 років тому, востаннє його оглядали в депо 5 грудня - нарікань з приводу його технічного стану не надходило.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні