За живим пивом і смачними стравами – у «Карабас-Барабас»*

0
-4
За живим пивом і смачними стравами – у «Карабас-Барабас»*
Міні-броварні, які варять пиво з натуральної сировини, є далеко не у кожному місті. У Луцьку такою броварнею і рестораном водночас є «Карабас-Барабас». Таких закладів у місті є два – на проспекті Волі та вулиці Винниченка.

Усім гурманам, любителям пива та футболу – відвідування обов’язкове!



Натуральне пиво вариться у «Карабасі» з високоякісної підготовленої води, німецького солоду, чеського гіркого та ароматного хмелю, бельгійських дріжджів. У броварні варять чотири основні сорти пива: світле, темне, медове та пшенично-бельгійське.

Втім, знайдуться тут цікаві напої й для тих, хто не хоче алкоголю. Різні види чаю та кави – з молоком, медом, лимоном, апельсином, лаймом чи сиропом, коктейлі.

Крім класичних пивних закусок, типу хлібних і м’ясних дощок, бастурми, сиров’ялених і копчених ковбас, грінок, різноманітних сирів, печених і копчених курячих крилець, маринованого сала й оселедця, у ресторані вам запропонують безліч інших оригінальних і ситних страв.

Наприклад – вушка молодого поросяти. Це вушка, обсмажені у вершковому маслі та соєвому соусі з додаванням часнику і зелені. Подаються вони на розпеченій пательні.

Подають тут і «карабасівські» деруни з куркою під сиром. Вони смажаться під шапкою розплавленого сиру й подаються в соусі з печериць і курячого філе.

Або ж пательні, які ви можете скуштувати лише у Карабасі-Барабасі: «Свіжина по-карабасівськи» (тушкована свинна шия та бочок з цибулею за власним рецептом, наближеним до української національної кухні), пательня з копченостями (велика порція смажених копченостей і картоплі з цибулею, печерицями, омлетом, посипана тертим сиром).

А ще тут є ряд фірмових страв з м’яса, риби, картоплі. Вони смажені на сковорідці, печені на грилю або відкритому вогні.

Якщо справлятимете у «Карабасі-Барабасі» бенкет, тут приготують страви на ваш смак, замовлять тамаду чи КВН-щиків, прикрасять зал.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні