Жартівника-мінера посадили на чотири роки

0
-5
Жартівника-мінера посадили на чотири роки
Дніпровський районний суд Києва засудив до чотирьох років позбавлення волі раніше судимого жителя Києва за фальшиве повідомлення про мінування станції метро «Героїв Дніпра». Про це повідомляє Захід.НЕТ із посиланням на прес-службу поліції Києва в Facebook.

«Вироком Дніпровського районного суду в Києві зловмисника визнано винним у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 259 (свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу і засудили до чотирьох років позбавлення волі», – йдеться в повідомленні.

У квітні впродовж тижня зловмисник двічі телефонував на спецлінію «102» і повідомляв про підготовку вибуху на станції метро «Героїв Дніпра». Чоловік також повідомляв про «замінування» столичного метрополітену в 2016 році.

З'ясувалося, що він дзвонив з таксофона на вулиці Попудренка. На судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою провину.

Нагадаємо, у листопаді в Києві «замінували» 6 ТРЦ, два вокзали, дві станції метро, готель і телеканал.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні