Столичний телеканал вигадав зворушливу історію про луцького пса Біма

11
-8
Столичний телеканал вигадав зворушливу історію про луцького пса Біма
Телеканал "Україна" випустив сюжет, у якому йдеться про те, що луцького пса Біма знайшли та забрали нібито колишні господарі. Вони вірили, що домашній улюбленець рано чи пізно знайдеться.

"Кілька років він блукав у Луцьку, потім його забрали до притулку. Він скавчав, марнів і навіть хотів вибратись. І випадково, як з'ясувалось, його весь час любили і шукали", - розповідають у сюжеті.

Нагадаємо, пса Біма, який мешкав у Луцьку на вулиці Лесі Українки, забрали у КП «Ласка», бо на його поведінку неодноразово скаржилися люди.

У притулку тварина намагалась перегризти залізні прути та вибратись на волю. Згодом, Біму знайшли господарів.

Як зазначають столичні журналісти, виявилось, що його нібито давно шукав колишній господар. Чоловік із села під Луцьком декілька років тому загубив свого чотирилапого друга.

У сюжеті зазначають, що Бім одразу впізнав господарів. Згодом взявся до їжі. Тепер звикатиме до старої клички.

"Його звали Арні. Я його так назвав в честь Арнольда. Пес дуже розумний, дуже гарний", - зазначає хазяїн.

Теги: бім, тварини
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розумний пес і загубився...маячня повна
Відповісти
Це все неправда....видумали цілу історію...повирізали все з інтерв'ю... Насправді це не наш пес, який загубився, а просто на нього дуже схожий))) Зробили незрозуміло,що....
Відповісти
Люди добрі, відчепіться від того собаки. Як стільки часу жив в центрі без дому і їжі, то ніхто про нього не дбав. А тут знайшлась родина(справжня родина, яка любить тварин) і почали раду скликати і т. д. Хай живе собі собака в новій родині. В теплі, ситий і доглянутий
Відповісти
Цей пес був доглянутий і накормлений.
Зайдіть на сусідню вулицю і побачите зграї собак по цілому луцьку але на них шавка Дана та різні інформаційні шавки не в змозі піариться. Бім показав рівень людського інтелекту лучан. Бім ти на багато голів вищий за таких шавок Дан.....
Відповісти
та вони постійно брешуть
Відповісти
Як вдало з'явились журналісти столичного каналу...хтось використовує всі методи для піару...ну і звісно брехня в кінці про здорових привитих тварин
Відповісти
всі ,,журналісти,,сидять в неті .Вибирають самі популярні статті і допридумують.Нашу луцькі роблять так само.Брехуни.Скількох людей оббрехали.Скількох брудом облили.Ганьба.
Відповісти
Шановна Юля! Не турбуйтеся будь ласка. Дана поіариться, та заспокоїться! Тепер Ви бачите, яка вона любителька прибрехати добряче! Під час цього "порятунку" всплило дуже багато негативних фактів про Дану (чого тільки багаторазова кастрація-стерелізація одних і тих самих тварин варта!), ось вона і кинулася "виправдовуватися". А так як від Дани правди не почуєш, то всі питання до Вас і посипалися. Дуже багато людей любить Біма, але він не кватирна собака і не буде сутками сидіти в тісному коридорі, чекати власників з роботи. Він любить волю і простір, тому всі сподіваються, що у Вас йому буде добре!
Відповісти
І взагалі то не той Бім що дійсно жив і тинявся вулицями міста. Пишу бо добре знаю того собаку, часто бачила і підкормлювала його в парку Лесі Українки. І наскільки мені відомо виходили ту собаку працівники зоопарку а не КП Ласка. Зробили сюжет невідомо з чого. Я коли побачила-просто розсміялася!
Відповісти
О, а це вже прикольно: "не той собака, шо тинявся вулицями міста". А ну ка мальчікі-девочкі - еще версии в студію! Больные люди! Дайте собаке наконец-то более-мение обустроиться - зима на носу. А так будет хавчик, тепло и забота. Что Вам еще нужно, активисты хреновы?..
Відповісти
Взагалі-то сюжет знімали не київські журналісти, а наш місцевий Саша Стернічук. Так що питання про те, що це все вигадали - до нього.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні