Депутата Луцькради хочуть побити

5
4
Депутата Луцькради хочуть побити
Колишній керівник "Правого сектору" Віталій Ковальчук пообіцяв побити депутата Луцькради Павла Данильчука.

Такий коментар написав Віталій Волиняка на сторінці автомайданівця Сергія Похи у Фейсбуці під відео-стрімом.


Онлайн-трансляцію вели з громадського обговорення, з приводу розкопок на вулиці Кафедральній, 13, - пише VIP.

Нагадаємо, 30 серпня депутат Луцькради Павло Данильчук на своєму фейсбуці написав, що на Кафедральній, 13 відновили будівельні роботи всупереч рішенню міськради.

Він заявив, що разом з поліцією та журналістами вони зупинили порушення.

Як зауважують краєзнавці, на цьому місці є унікальні історичні підвали, які можуть бути залишками монастиря.

Зазначимо, що Павло Данильчук у 2014-2015 році очолював «Правий Сектор Волині», а наразі є керівником «Народного контролю».

У 2014-му році Віталій Ковальчук був заступником Данильчука. В 2001 році Ковальчук був засуджений на рік умовно за незаконну торгівлю наркотиками.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ковальчук ще за бурштин відповість
Відповісти
лімаль він такій
Відповісти
Це той ковальчук, який, скориставшись ситуацією 2014-25 років, їздив по організаціях і підприємствах, вимагав гроші, залякував. А потім став охоронником Колісника Романа і Кватирка. Там мізки відсутні зовсім. Полішук в засцяних кальсонах. Між двома стегнами одна звивина, а в голові - рідкий кал. Це він вилив відро лайна на вивіску "Континіуму". Рідка субстанція в голові не дозволяє йому в житті хоч щось зробити розумне. Дивуюсь, чому він не годує вошей в колонії суворого режиму? Така ми держава.
Відповісти
Ну як написав, що буде бити, то певно що не буде. Понти. Аргументів певно не було, і пось пішло не по його... ну охолонув, допер, що вже нічого не зміниш, та й усе. От якби фейсбук був баром, де можна підійти і битись, то бійка б була. А так фейсбук це мережа, тож у людей є шанс перекипіти і не вчинити афекту) Аве Фейсбук! Аве Фейсбук! Віват стрім!)
Відповісти
Так адвокатом Лімаля був Ігор Лапін у 2001 році
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні