--> У Луцьку змінять декілька автобусних маршрутів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку змінять декілька автобусних маршрутів

0
-2
У Луцьку змінять декілька автобусних маршрутів
У Луцьку приймуть зміни до певних автобусних маршрутів.

Про це повідомляє 12 канал.

У Луцьку змінять декілька автобусних маршрутів. Таке рішення прийняв виконком міськради. Маршрутка номер шість тепер їздитиме із залізничного вокзалу, не з сорокового мікрорайону – там був недостатній пасажиропотік. Курсуватиме шістка до села Брище, Луцького району.

Дочекалися своєї маршрутки і мешканці нового 55-ого мікрорайону. Тепер автобус під номером 33 курсуватиме вулицями Липинського і Кримського.

Затвердили і тимчасові маршрути. Дев’ятка замість Боженка курсуватиме по Бенделіані, а вісімнадцятка – від вулиці Окружної (масив Маяк) до Центрального ринку.

Це триватиме доти, поки «Ринок Новий», що на вулиці Європейській в мікрорайоні ЛПЗ, не запрацює повноцінно. Тоді це й буде кінцевою зупинкою обох маршрутів.

У вихідні та святкові дні на 1, 2, 3, 9, 12, 23, 26, 29 та 47 маршрути виїжджатиме менше транспорту. Там, де було десять автобусів – їздитиме вісім.

Згідно із результатами досліджень, проведених міськими чиновниками, на цих напрямках пасажиропотік у вихідні знижується більш як вдвічі, що не є рентабельним. Останній раз у Луцьку кардинально змінювали автобусні маршрути чотири роки тому.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні