У луцькому барі «Карабас-Барабас» – пиво власного виробництва і безлімітний футбол*

0
1
У луцькому барі «Карабас-Барабас» – пиво власного виробництва і безлімітний футбол*
Пивний ресторан «Карабас-Барабас» – заклад досить відомий. Але не всі лучани та гості міста знають, що насправді їх два. Другий знаходиться на проспекті Волі 48, біля самої зупинки «Філармонія» та офісної будівлі з синім блискучим склом.

Тут продають лише натуральне пиво власного виробництва. На вибір – аж 5 сортів: світле, темне, медове, пшеничне-бельгійське. А ще є світле пиво з сиропом на вибір: персик, кокос, карамель, шоколад, бувають і інші. Де ви ще такого скуштуєте?

До пива є маса цікавих закусок. Це різні «пивні дошки» з нарізкою баструми, сиров'ялених і копчених ковбас, грінок, хлібних паличок, різноманітних сирів, т.д. Також є печені й копчені курячі крильця, свинні вушка, бочок і сало мариновані, оселедець солений. А ще багато м’ясних та рибних страв, засмажених на грилі і вогнищі. Тож прості чіпси й таранька тут не потрібні. Заходьте, самі переконаєтеся.

Цікавим є наявність у меню дегустаційного набору пива. Тобто, якщо захочете спробувати смак усіх його сортів, але не хочете напиватися, можете замовити за 25 грн. набір чарок по 100 мл кожна, і в кожній буде інший сорт пива. Таке Карабас запровадив у Луцьку першим.

Будь-яке пиво ви можете взяти з собою і навіть у вашу тару, щоб не купляти її в ресторані.

А ще у «Карабасі-Барабасі» постійно можна дивитися футбол. За бажанням клієнтів можна вмикати телеканали, на яких цілими днями транслюються різні футбольні матчі. Тож і дивитися їх можна, хоч цілий день.

Адреса: пр. Волі, 48, моб. 050-600-40-02.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні