«На ремонт усіх волинських доріг треба 15 років», - Іван Мирка

2
0
«На ремонт усіх волинських доріг треба 15 років», - Іван Мирка
Керівник департаменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА Іван Мирка заявив, що на ремонт усіх доріг треба 15 років. За умови витрати 2,5 млрд на рік.

Про це він розповів у інтерв'ю "Волинь24".

За словами чиновника, дорожня галузь на Волині завжди фінансувалася за залишковим принципом. Як тільки була якась криза – усі ці кошти скорочували до мінімуму. Основною проблемою було те, що грошей, які б спрямовували безпосередньо на ремонт доріг, не було.

"Якщо фінансувати дороги по 1 мільярду гривень у рік, як це було, то наші 6,5 тисяч кілометрів доріг треба буде ремонтувати років зо 30.

Якщо щороку на ремонт витрачати 2,5 мільярда гривень, ця цифра скоротиться до 15 років. Можливо, якщо так зросте фінансування, то наші дорожні підприємства розвинуться і зможуть провести усі роботи за 10 років. Наступного року на ремонт доріг на Волині обіцяють витратити 2,5 мільярди гривень", - зазначає Іван Мирка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А якщо не красти - 1 рік.
Відповісти
Іване Івановичу, змініть будь ласка зачіску, зверніться до стиліста врешті-решт якщо дружина не слідкує за Вами.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні