У Луцьку хочуть знести незаконний гараж з оригінальним графіті. ФОТО

1
11
У Луцьку хочуть знести незаконний гараж з оригінальним графіті. ФОТО
У Луцьку знесуть незаконно встановлені гаражі. До списку потрапив і той, де намальований "кіт-супермен".

6 грудня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради було прийнято рішення щодо демонтажу восьми незаконно встановлених тимчасових споруд, - пише департамент муніципальної варти Луцькради у Фейсбуці.

Знесенню підлягають тимчасові споруди та металеві конструкції на вулицях: вул. 8-го Березня, 26; Данила Галицького, 1; пр-ті Відродження, 39а; вул. Залізничній, 1; Коперника, 8а; пр-ті Президента Грушевського, 23; вул. Черняховського, 1.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарний малюнок. Краще знесіть карабаса-барабаса, егоїста, прокурорський будиночок в парку. Не ті масштаби ваших рішень. Ще можете бабок за незаконну торгівлю поганяти. До покійного Кривицького вам далеко. Ваш рівень нижче Шиби, хоча куди здавалось нижче.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні