На Волині неповнолітній на Audi вивозив крадену деревину

2
-1
На Волині неповнолітній на Audi вивозив крадену деревину
На Волині неповнолітній на Audi іноземної реєстрації заробляв, вивозячи крадену деревину.

Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Третій «рейс», який робив лісопорушник за напрямком «ліс – пилорама», виявився невдалим – автомобіль затримала група оперативного реагування ДП «Городоцьке ЛГ».

Як зазначають працівники мобільної бригади, до них надійшла інформація, що у Троянівському лісництві (ДП Городоцьке ЛГ», Маневицький р-н) виявлено факт крадіжки готової продукції – соснових балансів довжиною 1,2 м.

У результаті посиленого патрулювання працівникам групи оперативного реагування та державної лісової охорони лісгоспу вдалося виявити та зупинити автомобіль «Ауді» (до речі, знову «на бляхах»). Під час огляду у машині виявили деревину. Зробивши необхідні заміри, лісоохоронці встановили, що це – 0,5 куб. м балансів, які загадково зникали з лісового масиву.

На місце за викликом прибули працівники поліції.

Встановили, що цією автівкою робили вже третю «ходку» з відповідної ділянки Троянівського лісництва. Загалом лісокраду вдалося вивезли 1,5 куб. м деревини.

Проте третій раз став для хлопця невдалим. За цим фактом на нього відкрито кримінальне провадження. Автомобіль та деревину, що була в салоні, вилучили. Раніше вкрадену лісопродукцію, яка знаходилася на одній із нелегальних пилорам, секвестровано.

Крім того, з’ясувалося, що водій цього транспортного засобу – ще й неповнолітній. Тож відповідати за скоєні порушення хлопцю доведеться разом із батьками.

Варто зазначити, що працівникам лісової охорони вже не раз доводилося «пересікатися» з цим юним чоловіком із багатим «лісовим досвідом».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото вкрав!!!!!
Новина на весь світ!!!!
Краще напишіть скільки лісники крадуть, починаючи з самого головного. Лісовози виїзджають в непонятному наврямку і розчиняються в повітрі. Чи то слабо написати???
А хлопець заробляє собі на життя, на навчання, на одяг.... Вижити зараз дуже і дуже не дешево
Відповісти
Таки так, повністю з Вами згоден. Сам неодноразово ставав свідком такого злочину, після чого вирішив звернутись у правоохоронні органи. На мій виклик не було реакції, на що водій який перевозив деревину впевнено заявив, що краще мовчати, а то й ще й мене "засадить за грати".
А на рахунок хлопчини: Хотів підзаробити на життя, а то у нашій державі вже скоро й з пелюшок прийдеться думати і допомагати батька у фінансових проблемах. Куди котиться наша країна... Стидно за такий уряд і такий рівень життя...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні