У Луцьку замість тротуарів - калюжі

3
6
У Луцьку замість тротуарів - калюжі
У Луцьку через недбале ставлення тротуар перетворюється на калюжі.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив Андрій Васильєв.

"Ця калюжа, на роздоріжжі чотирьох напрямків, яка другий день поспіль стоїть дубом і не сходить, з ініціювала викладення наступних фото. Пригадую, як трохи більше року тому, Луцькавтодор, виконуючи роботи по заміні старого покриття тротуарів на нове, бруківку. Близько восьмої години ранку, виїжджаючи по справам з двору, виявляю що проїзд заблоковано висипаною купою піску." - повідомив Васильєв.

Лучанин пише, що він був шокований таким "ідіотським" підходом до виконання робіт. Через купу піску, яку висипали на дорогу працівники, за його автомобілем вже вишикувалася черга.

"На питання чому не висипали так, щоб не блокувати проїзду, а місць було при достатньо, працівник нахабно відповів - А шо, я маю напрягатись ще возити! Стримуючи свої емоції, від можливого фізичного зауваження, знаходжу в неті телефон організації, телефоную, та висловлююсь максимально відтворюючи свої враження." - зазначає лучанин.

"За 5 хв. телефонує керівник, вибачається, і ситуація на очах змінюється, купу бобкет відвозить в інше місце, де вона нікому не заважає . Я бачив увесь процес виконання робіт, ЖАХ ! Основа з різних відходів , купу браку використовували, сміття полишали і т. д." - обурюється Андрій Васильєв.

"Цікаво вони ще виконують якісь підряди в місті, бракороби?" - запитує лучанин.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Косо-криво аби живо...те ще нічого ,можна виправити..а на Львівській такий "асфальт" наче на"танкодромі" ні пройти ,ні дитячим візочком проііхати,проіізджу частину багато разів перекладали а тротуар забули-нехай люди калічаться!
Відповісти
А навіщо тротуари робити, ми по них не ходимо:)))) у нас всіх тачки є.
Відповісти
Васильев.... Та тиж сцуко сепар! Не подобается? Чумадан, вакзал та гайда за паребрик!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні