У крові винуватиці страшної ДТП у Харкові знайшли опіати

0
-2
У крові винуватиці страшної ДТП у Харкові знайшли опіати
У крові Олени Зайцевої, яку звинувачують у скоєнні смертельного ДТП у Харкові з шістьма загиблими, виявили речовини, що містять кодеїн.

Про це розповів начальник Слідчого управління ГУ НП в Харківській області Сергій Чиж, передає прес-служба обласної поліції, пише УНІАН.

"Щодо учасників аварії проведені психіатрична, наркологічна та хімічно-токсикологічні експертизи. Згідно з висновками досліджень, в організмі водія автомобіля Lexus виявлені речовини, які містять кодеїн. Зараз на стадії завершення перебувають 14 цитологічних експертиз за біологічними і цитологічним речовин, вилучених з автомобілів", - сказав Чиж.

Він розповів, що призначена автотехнічна експертиза, проведення якої доручено експертам ХНДІСЕ ім. Бокаріуса. Експерти планують закінчити їх до 10 грудня цього року.

Кодеїн - це алкалоїд опіуму. Він володіє слабким наркотичним (опіатних) і болезаспокійливим ефектом, у зв'язку з чим використовується також як компонент болезаспокійливих ліків.

Нагадаємо, 18 жовтня в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова відбулося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоне світло світлофора, та автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. На місці загинули п'ять чоловік, пізніше ще один помер від травм у лікарні. Суд взяв під варту Зайцеву і Дронова на час проведення розслідування по справі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні