У скло автобуса, яке водій заклеював скотчем, влучив шматок криги

3
1
У скло автобуса, яке водій заклеював скотчем, влучив шматок криги
У лобове скло автобусу "Буковель-Луцьк" влучив шматок криги, а замінити скло змогли лише на кінцевій зупинці.

Нагадаємо, 6 грудня у соцмережах лучанка, яка придбала у Львові квиток на автобус рейсом Буковель-Луцьк, повідомила про те, що на її очах водій заклеював скетчем розбите лобове скло. Жінка відмовилася їхати цим автобусом та обміняла квиток, а водій все ж вирушив до Луцька, попри пошкоджене лобове скло, - пишуть Волинські Новини.

«Чи має право АС випускати в дорогу автобус у такому стані??? А потім не дай Бог новини про підвищену аварійність!!! Водію, звичайно, бажаю щасливої дороги. І зі всією повагою до перевізника, але будьте добрі, дбайте про здоров'я власне і Ваших пасажирів», - йшлося у дописі.

Як повідомила у коментарі диспетчер перевізника, дорогою із Буковелю до Львова у лобове скло автобуса влучив шматок криги, що впав з фури, яка їхала попереду. Водій вантажівки не зупинився. Своєю чергою, водій автобуса, не маючи змоги не місці замінити скло, поїхав у напрямку Львова, а звідти – у Луцьк.

Наразі, зі слів диспетчера, скло в автобусі замінили. Прикрий випадок, мовляв, трапився не з вини перевізника чи водія, а так склалися обставини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А у Львові замінити скло було слабо ? Чинні пдр забороняють подальший рух такого ТЗ тим паче що використовується для перевезення людей. Диспетчер що ти мелеш.
Відповісти
Це все атмазка я сам водій фури і знаю що з причепа може впасти під час початку руху або маневру крига або хвиля води тому стараюся уникати контролювати ці всі моменти а от водій автобуса теж повинен дотримуватись безпечної дистанції тим більше при перевезенні людей!!! А те що їздять з битим склом і різною резиною то і сам будучи пасажиром помічав, звичайно це власники жмуться виділити лишню гривню на обслуговування автобуса,але і водія виправдовувати небуду бо добровільно сідає за кермо аварійного автобуса!!!Хай самі хазяїни-скупердяї сідають і їздятт
Відповісти
Цікаво шо було б за це в Європі і водію,і диспечерші
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні