PremierCity працюватиме цілодобово

0
0
PremierCity працюватиме цілодобово
Кінокомплекс PremierCity, який розташований у ТРЦ «ПортCity», отримав дозвіл на цілодобовий режим роботи.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 6 грудня, - повідомляють Волинські Новини.

Керівник управління розвитку та реклами Луцької міської ради Наталія Рибай нагадала, що члени виконкому розглядали це питання ще минулого місяця, але в результаті прийняли негативне рішення. Тоді це рішення члени виконкому мотивували тим, що мешканців сусідніх багатоповерхівок постійно нарікають, зокрема, на сміття, яке викидають просто на вулиці клієнти закладу.

Наталія Рибай розповіла, що у відповідь центр надіслав роз’яснення, в якому зазначив, що територія, де розкидане сміття, не належить закладу. «Але про всяк випадок сміття прибрали», – сказала Наталія Рибай.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні