Дванадцять луцьких тролейбусів працюють у збиток

6
-4
Дванадцять луцьких тролейбусів працюють у збиток
У Луцьку дванадцять тролейбусів працюють у чистий збиток.

Така ситуація трапилася через те, що коли в місті занепадали потужні підприємства і переміщувалися точки пасажиротяжіння, мережа електротранспорту не змінювалася, - йдеться у сюжеті "12 каналу".

У міській раді про проблему знають. Аби її вирішити – потрібно перемістити контактні лінії, проте тоді пільговикам доведеться їздити з пересадками.

Нинішній керівник підприємства електротранспорту каже, що позбавитися від збиткових маршрутів не можна, адже тролейбуси – соціальний вид транспорту і функціонує здебільшого для пільгових категорій.

Через такі показники для підприємства запропонували змінити схеми руху аби привабити платного пасажира. Планують це зробити, скоротивши інтервал руху тролейбусів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якщо скоротити інтервал руху то непотрібні будуть проїзні місячні квитки..держава повинна миритись і покривати збитки, інакше конкуренції з маршрутками нема...а ті встановлять одразу нереальну захмарну ціну за проїзд
Відповісти
Скоротити інтервал руху і закупити нові тролейбуси . А де є рогачі скорочувати маршрутки. Хай їздять туди де нема електротранспорту ,ато їде через все місто цей мотлох.
Відповісти
і їздити з 6 ранку по графіку до 1 ночі мінімум-тоді і будуть рентабельними. люди не мають гроші на таксі
Відповісти
Скоротити маршрутки на цих маршрутах.
Відповісти
Була чудова програма по відстеженню тролейбусів. Майже в кожного смартфон і інтернет, де вона зараз, чому не працює, як ви без цього хочете залучити туди платного пасажира, коли він стоїть і понятття найменшого не має де ваш тролейбус і коли буде от і сідають в маршрутку. Знищення цієї програми якраз було зроблене на користь маршрутчиків і хтось добре на цьому нагрів карман.
Відповісти
Щоб мати прибуток - потрібно думати головою. Я їзджу на роботу на цукровий. Перший тролейбус йде на цукровий десь по 8 годині, а основна маса робітників їдуть на роботу на 8.00 маршруткою.Так само після закінчення зміни - люди чекають маршрутку і їдуть, адесь біля 9.00 тролейбус виповзає з розвороту
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні