--> Вандали не сплять: у Рожищі вирвали із землі лавки і розтрощили огорожу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вандали не сплять: у Рожищі вирвали із землі лавки і розтрощили огорожу

4
4
Вандали не сплять: у Рожищі вирвали із землі лавки і розтрощили огорожу
У Рожищі вночі у середу, 6 грудня вандали вирвали з землі і розкидали по вулиці забетоновані лавки та сміттєві урни і розтрощили металеву огорожу.

Про це написали на сторінці КП "Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради" у Фейсбуці.

"Вночі містом знову пройшлися вандали. Цього разу нищили усе, що траплялося на їх шляху, розраховуючи знову уникнути покарання за своє варварство. Як наслідок - вирвані з землі і розкидані по вулиці забетоновані лавки і сміттєві урни, зломане металеве огородження", - йдеться у дописі.

"Невже такий розгром в самому центрі міста можна було скоїти непомітно? Звичайно ж ні. Дуже просимо усіх, хто став випадковим свідком нічного погрому, надати інформацію про осіб, які скоїли вказаний злочин. Вони обов'язково мають бути покарані!", - додали працівники Дільниці благоустрою Рожищенської міської ради.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де й**б вашу м**ть та Рожищенська поліція??? Знову сплять, не можуть порядок навести в такому маленькомі місті. Та тут всіх в обличчя знаєш і хто чим дихає.Треба бути на своєму місці фі дотримуватись інструкцій які вам виписані і буде порядок!!!
Відповісти
шо за придурки таке робля? невже місцеві? і самі потім не будуть мати де присісти.
Відповісти
Ні з Москви приїхали
Відповісти
Браво поліції, всіх знайшли:)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні