У селі на Волині автомобіль на смерть збив пішохода

0
-1
У селі на Волині автомобіль на смерть збив пішохода
У Маневичах, що на Волині, водій Audi збив 52-річного пішохода.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

У понеділок, 4 грудня, в райцентрі Маневичі автомобіль «Audi» здійснив наїзд на 52-річного пішохода. Внаслідок отриманих травм постраждалий помер на місці пригоди. За даним фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України.

Автопригода трапилася ввечері на вулиці Луцькій. За кермом автомобіля «Audi» перебував 26-річний житель села Прилісне. Під час руху водій здійснив наїзд на пішохода, 52-річного мешканця району, який знаходився на проїжджій частині. Від отриманих травм потерпілий помер.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило смерть потерпілого. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавленням волі на строк від трьох до восьми років. Досудове розслідування триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні