«Смачно. Швидко. Гаряче»: проект «Теремно Хліб» виборов срібло у національній премії*

3
-7
«Смачно. Швидко. Гаряче»: проект «Теремно Хліб»  виборов срібло у національній премії*
Луцька компанія «Теремно Хліб» здобула другу премію на національному конкурсі HR-бренд 2017.

Вручення нагород відбулось 5 грудня у Києві.

Минулого року компанія впевнено дебютувала на конкурсі «HR-бренд 2016» із проектом «ТЕРЕМНО – постійний рух». Тоді підприємство вибороло срібло і зайняло почесне друге місце у номінації «Регіон» при загальній кількості учасників у номінації 5.

Цьогоріч луцькій компанії вдалось перевершити свій успіх та зайняти друге місце при вдвічі більшій кількості учасників. «Теремно Хліб» представило на конкурсі свій проект «Смачно. Швидко. Гаряче».

«Цей проект спрямований на молодь і популяризацію серед неї професії пекаря. Ми проводимо майстер-класи для діток, запрошуємо на стажування студентів, залучаємо їх до роботи «таємних покупців». Це дуже тривалий проект, реалізацію якого ми продовжуватимемо і надалі», - розповідає керівник відділу маркетингу "Теремно Хліб" Олександра Борук.

«Смачно. Швидко. Гаряче» – це не просто гарний лозунг. Це історія про смаколики, зроблені з любов’ю. Про те, що поруч із традиціями і рідними нам родинними цінностями є місце для драйву, молодіжних течій та інновацій. Це проект про важливість професії пекаря і роль «Теремно Хліб» у її відродженні і розвитку. І, звісно ж про те, що не тільки вдалий проект творить майбутнє компанії, але люди, які цей продукт створюють, бережуть традиції і готові до нових викликів», - додає представник підприємства.

Презентували проект голова правління «Теремно Хліб»Андрій Тищенко і керівник служби по роботі з персоналом Олена Висоцька.

А оцінювали його професійні журі, серед яких – керівники та маркетологи провідних компаній України.

«Це експерти, які щороку обирають кращих роботодавців країни. Вони – справжні професіонали своєї справи», - наголошує Олександра Борук.

«Беручи участь у цій премії ми зрозуміли, як багато уже зроблено і ще чіткіше зрозуміли, скільки ще зробимо незабаром. Ми вже відчуваємо зміни і щиро, від усього серця сподіваємося, що і Ви відчуваєте їх разом з нами», - додає керівник відділу маркетингу «Теремно Хліб».

Довідково: «Премія HR-бренд» - це визнання успіху компанії в бізнес-співтоваристві, серед експертів і колег, клієнтів і претендентів.

Цей унікальний конкурс HR-кейсів дозволяє простежити актуальні тенденції та нові, ефективні ідеї, що з'являються у галузі, а також дає можливість детально вивчити ті HR-інструменти, які компанії-лідери використовували за останній рік.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вітаємо з перемогою!)
Відповісти
Хоч одна приємна новина за увесь день. Щиро вітаю земляків із срібною винагородою та всеукраїнським визнанням вашої продукції. Творіть, випікайте, розширяйте виробництво. Радуйте нас своєю продукцією.
Відповісти
Вітаю із шаленою перемогою ,так тримати !!! Дуже смачні мафіни,ням ням ням !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні