Підсумки-2017: що найчастіше качали з Google Play

0
1
Підсумки-2017: що найчастіше качали з Google Play
Магазин Google Play оприлюднив найпопулярніші ігри, програми, музику фільми і книги 2017 року.

Про це представники сервісу повідомили в своєму блозі, пише Аin.ua.

Найпопулярнішими новими додатками цього року стали фоторедактор Photo Editor, сервіс прогнозу погоди What The Forecast?!!, платформа для перегляду мультфільмів Boomerang, агрегатор віральних відео TopBuzz Video і Yarn - бібліотека оповідань, які побудовані в формі діалогу в месенджері.

Серед найпопулярніших нових ігор: Super Mario Run, Bubble Witch 3 Saga, Magic Tiles 3, CATS: Crash Arena Turbo Stars, а також Ballz.

Google Play також визначив найпопулярніші пісні у своєму стрімінговому сервісі. Ними стали дві пісні Кендрика Ламара DNA. і HUMBLE., хіт Еда Ширана Shape of You і композиції репера Future Mask Off і Сема Ханта Body Like A Back Road.

У категорії фільмів лідерами стали «Моана», «Бунтар Один. Зоряні Війни. Історія», «Диво-жінка», «Вартові Галактики 2» та «Доктор Стрендж».

Серед найпопулярніших ТВ-шоу - «Гра престолів», «Рік і Морті», «Ходячі мерці», «Теорія великого вибуху» і «Доктор Хто».

Найбільшим попитом в Google Play в цьому році користувалися книги The Subtle Art of Not Giving a F*ck Марка Менсона, «Воно» Стівена Кінга, The Battlemage: Summoner, Book Three Тарана МАТАРА, «Тринадцять причин чому» Джея Ешера і «Першому гравцеві приготуватися» Ернеста Клайна.
Теги: інтернет
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні