Волинський блогер прокоментував відсторонення Росії від Олімпіади

2
4
Волинський блогер прокоментував відсторонення Росії від Олімпіади
Блогер Денис П’ятигорець назвав відсторонення Росії від участі в Олімпіаді 2018 року «найкращим подарунком на День волонтера».

«Самий кращий подарунок на день волонтера подарував нам Міжнародний олімпійський комітет, який відсторонив Мєльдонію від участі в Олімпійських іграх», - написав П’ятигорець у Фейсбуці.

«Причому відсторонив дуже цинічно. Типу окремі спортсмени поїхати можуть, але без російського прапору на формі (точно як в русні на Донбасі) та без російського гімна (чи гімну) при нагороджені - (точно як на похоронах русні, яку в різних пакетах привезли з Донбасу)» - іронічно пояснив блогер

«Дякуємо бандерівцям з МОКу » - додав він

Як відомо, 5 грудня МОК відсторонив російську збірну від участі в Олімпійських іграх 2018 року у Південній Кореї, щоправда деякі її спортсмени все ж зможуть взяти у них участь, але під нейтральним прапором. Крім того, якщо країна-агресор закликатиме до бойкоту Олімпіади, це загрожує країні відстороненням її збірної від ігор на два олімпійських цикли, тобто на 8 років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Росія стала зеленими чоловічками без роду і племені. Спорт, релігія, наука , освіта..... для них завжди був імперською політикою.
Відповісти
Чим тішитися?? тим що гадять РФ ?? В Україні ж немає чим тішитись - ціни, комуналка, грабежі, міхіко з цирком - одне позорище..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні