--> У прокуратурі запевняють, що в'язень луцького СІЗО помер від хвороби | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У прокуратурі запевняють, що в'язень луцького СІЗО помер від хвороби

2
2
У прокуратурі запевняють, що в'язень луцького СІЗО помер від хвороби
Волинські прокурори запевняють, що смерть засудженого хлопця у СІЗО настала через хворобу.

За фактом смерті в'язня досліджується питання імовірного умисного протиправного заподіяння смерті, неналежного виконання медичним працівником своїх професійних обов’язків та службового підроблення медичних документів, - повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Нагадаємо, у луцькому СІЗО помер 25-річний чоловік. У нього були численні травми, зокрема побите обличчя, численні садни на тілі, вибита ключиця.

У ході досудового розслідування установлено, що смерть засудженого настала внаслідок захворювання. За висновком судово-медичної експертизи, садини та синці на тілі померлого відносяться до категорії легких та не мають зв’язку зі смертю.

Наразі доказів насильницької смерті засудженого у Луцькому слідчому ізоляторі не встановлено.

Водночас, зі слів керівника СІЗО, підполковника Сергія Киреєва, 25-річний в'язень Дмитро Листовничий мав алкогольну залежність і перебував на обліку у нарколога.

22 жовтня о 16:45 черговий помітив, що ув'язнений кличе на допомогу, б'ється головою, руками та ногами об стіни.

За три хвилини прибув керівник медичної частини. Коли медик зрозумів, що самостійно не впорається, викликав швидку. Медики почали реанімацію, але вже о 17:10 сталась перша зупинка серця. Врешті о 17:30 була констатована смерть.

"Всі тілесні ушкодження були заподіяні ним самим під час припадку. Інформація про дірку в голові - це нісенітниця", - наголошує Сергій Киреєв.

З його слів, причина смерті чоловіка - гостра печінкова недостатність та гепатит, отримані внаслідок алкогольної залежності.

З метою повного, всебічного та неупередженого дослідження обставин смерті чоловіка у кримінальному провадженні проводяться комісійна судово-медична експертиза та інші необхідні слідчі дії,спрямовані на перевірку правильності діагнозу засудженого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сизо.прокурори.лікарі і інші винні у смерті.тільки не мати,сімя??як у людини яка щойно приіхала із заробітків нема на пляшку???перевірити інформацію матері,тих хто заберав з моргу чи людина не причетна до проблем з законом
Відповісти
Гестапівці!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні