--> Українцям обіцяють, що середня зарплата зросте до 10 тисяч гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українцям обіцяють, що середня зарплата зросте до 10 тисяч гривень

6
7
Українцям обіцяють, що середня зарплата зросте до 10 тисяч гривень
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв, що середня заробітна плата українців зросте до 10 тисяч гривень.

Про це він сказав в ефірі «Свобода слова на ICTV».

На 2018 рік Уряд передбачив подальше зростання мінімальної заробітної плати. Володимир Гройсман заявляє: вже наступного року середня зарплата українців має зрости до 10 тисяч гривень.

На його думку, достойний рівень оплати праці в Україні дозволить повернути кваліфіковані кадри в Україну.

«Саме тому ми передбачаємо не тільки зростання мінімальної зарплати в 2018 році, а й середньої зарплати. Сьогодні цей показник становить 7400 гривень в середньому. Це зарплати, з яких платять податки. Завдання на наступний рік - не менше 10 тисяч гривень», - підкреслив Володимир Гройсман.

Прогнозний показник зростання економіки в наступному році становить 3%. Це – на 400 мільярдів гривень більше вироблених товарів та послуг, а отже – нові робочі місця і зарплати. Разом з тим, ухвалення ефективних управлінських рішень дозволить ще збільшити цей показник.

З початку 2017 рівень мінімальної зарплати встановили на рівні 3200 гривень. Разом з тим, 10 місяців поспіль рівень середньої зарплати стабільно перевищує мінімальну вдвічі. При цьому зростання порівняно з показниками минулого року, за даними Державної служби статистики України, становить 35-37%. Тобто зростання зарплат дало пожвавлення української економіки.

"В наступному році ми зробимо ще один крок по технологічному переозброєнню національної економіки і виробництва. Ми забезпечимо розстрочку податків на ввезення обладнання, яке буде використовуватись для промисловості в Україні. Нам потрібно відкривати можливості колективного залучення інвестицій в державний сектор економіки", - заявив Прем’єр-міністр.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А пенсія, яку підвищили тим, що неробили на скільки зросте,бо у мене за 40 років стажу на заводі зросла на 200 грн і становить 1600, а як мені жити? Зарплату в 1900 роках, одержувала 700 руб.Це нормально.Кому вми піжніяли пенсію? Туніядцям,які не платили податків і стажу мають 5 років.Це варто працювати ні. А песіонерів з такими пенсіями,які все життя проплатили податки на дармоїдів, потравіть, так буде краще
Відповісти
вибачаюсь в 1990 роках
Відповісти
Обещать — не значит женится...
Відповісти
А ціни які будуть?!!!І який курс долара,1до 200
Відповісти
Середня зарплата - це коли у судді зп 100 000 грн., а працівника заводу 3500 грн., склавши ці дві зп = 103 500, а середня вийде 51575 грн. Коли мінімальна зросте до 4500, тоді скільки буде отримувати той хто мав 50000 грн ? Філософія проста, набити собі камран.
Відповісти

Particularly educational look forwards to returning.
Вижте и страницата ми

https://doodleordie.com/profile/terris730796151 висококачествено съдържание

=777?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні