Вибори президента волинської федерації футболу можуть не визнати

2
0
Вибори президента волинської федерації футболу можуть не визнати
Федерація Футболу України може не визнати вибори президента волинської федерації через відмову в реєстрації одного з кандидатів.

ФФУ знайшла ряд порушень в діях Комісії з реорганізації Федерації футболу Волині (ФФВ) і направила до Луцька рекомендацію їх виправити. Відсутність адекватної реакції може спричинити за собою незаконність обрання нового керівника ФФВ на позачерговій конференції (запланованої на 7 грудня), - пише SportArena.

Як стало відомо, генеральний секретар ФФУ Юрій Запісоцький днями направив відповідний лист керівникам волинської комісії. Справа в тому, що керівництво комісії з реорганізації ФФВ не включила до списку кандидатів на пост глави федерації Олександра Жуматій - кандидата на вибори від Федерації футболу Луцького району.

Документи Жуматій вчасно направили до ФФВ, але пізніше в запрошенні делегатам на конференцію прізвище Жуматій в списку кандидатів на пост глави ФФВ не значилося.

Сам Жуматій розцінив ці дії комісії особистою зацікавленістю нинішнього глави федерації Віталія Кварцяного, який знову балотується на пост глави ФФВ.

«ФФУ визнала законним моє висування. Але є алогічні і неправомірні дії людей, які готують вибори нового керівника обласної федерації. Просто вони особисто залежні від Кварцяного або працюють в структурі ФК Волинь. Мене не зареєстрували і позбавили делегатів демократично вибрати нового главу федерації », - сказав Жуматій.

На лист-рекомендацію генерального секретаря ФФУ Запісоцький комісія ФФВ відповіла фактично відмовою зареєструвати Жуматій, запропонувавши вирішити це питання делегатам конференції 7 грудня.

Як нам відомо, Жуматій в будь-якому випадку збирається подавати позови до відповідних інстанцій ФФУ про неправомірність дій керівництва ФФВ в особі Кварцяного.

До слова, навесні 2017 року ФФУ вже мала претензії до Федерації футболу Волині через відсутність легітимності позачергової конференції регіональної федерації і навіть на час припиняла членство ФФВ в ФФУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
з жуматія такий президент як з .уя молоток. чмо болотне
Відповісти
так справа нe в жуматію а в принципах
чо кварц боіться його? нe боішся то нe заважай шмідту
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні