Галас і бійки: лучани скаржаться на оновлений клуб «Шайба»

7
8
Галас і бійки: лучани скаржаться на оновлений клуб «Шайба»
У Луцьку на проспекті Відродження, 55 нещодавно запрацював нічний клуб із оновленою назвою «Big room», втім лучани продовжують скаржитись на галас та бійки біля закладу.

Втім, режим та стиль роботи закладу, за словами мешканців, не змінився, - повідомляють на сторінці "Народний контроль Волинь" у Фейсбуці.

Раніше цей заклад офіційно називався «Колізей» (у народі – «Шайба»).

Лучани скаржаться на гучну музику, нестерпний галас та бійки у клубі. Відтак, місцеві жителі звернулися за допомогою до депутата Луцької міської ради, керівника «Народного контролю» Павла Данильчука.

Лучани зібрали понад 100 підписів із вимогою, щоб обмежили режим роботи нічного клубу, якому дозволили раніше працювати до четвертої ранку. «Ми просимо тиші та спокою у нічний час», - пишуть вони. Також люди скаржаться на те, що відвідувачі нічного клубу зробили «туалет» у дворі їхнього будинку.

Тож на сесії Луцької міської ради 4 грудня Павло Данильчук озвучив депутатський запит із вимогою винести на чергове засідання виконавчого комітету проект рішення про зміну роботи нічного клубу «Big room».

До слова, місцеві жителі зняли на відео, що відбувається вночі на вулиці біля клубу у ніч з 17 на 18 листопада. Між відвідувачами закладу відбулася бійка, потім приїхала «швидка» і поліція.

Увага, на відео присутня нецензурна лексика.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там місце зачароване!
Відповісти
Треба було те алкашно-наркоманське кодло гранатами закидати! Поки хлопці на сході гинуть всякі виродки в нічних клубах бухають, обдовбуються наркотою і б'ють одне одному пики! наволоч!
Відповісти
це - претензії до військомату...
Відповісти
ти зі сходу пишеш?
Відповісти
Ти це місце як не називай, але Шайба лишається Шайбою і ходить туди таж публіка, що і раніше
Відповісти
ну, дехто вже виріс... шайба в 90-х була єдиним місцем де можна було до ранку гаситись, не було вибору...а зараз - таких місць хоч греблю гати
Відповісти
Шановний, Шайба була не єдиним місцем. Хочу нагадати про Сьоме небо, офіціантки в коротких чорних шортах, "Владимирский централ"... Щось нахлинули спогади.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні