Facebook випустив Messenger для дітей

0
3
Facebook випустив Messenger для дітей
Соціальна мережа Facebook випустила Messenger Kids призначений для користувачів, молодших 13 років. Про це йдеться у повідомленні на сайті нового месенджера, - пише Захід.НЕТ.

Як повідомляється, за допомогою нового месенджера, діти зможуть спілкуватися як із друзями, так і з батьками. При цьому їм не доведеться реєструватися, спілкування здійснюватиметься через акаунт батьків.

За правилами соціальної мережі, дітям заборонено мати свої акаунти. Новий додаток батьки зможуть встановити на смартфон дитини і зв'язати зі своїм обліковим записом.

Особливістю Messenger Kids є відсутність у ньому реклами. При цьому інтерфейс адаптований під дитину - кнопки мають збільшений розмір, а колірна гамма більш яскрава, ніж у «дорослій» версії.

Все листування дитини батьки зможуть читати, а також додавати їм для спілкування користувачів за власним бажанням. Як стверджують творці месенджера, він дозволяє «делікатно» контролювати дитину.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Facebook дозволить користувачам перевірити, чи були вони цілями російської «фабрики тролів».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні