--> У Ківерцях затримали раніше судимого чоловіка, який скоїв два тяжких злочини на Рівненщині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ківерцях затримали раніше судимого чоловіка, який скоїв два тяжких злочини на Рівненщині

0
3
У Ківерцях затримали раніше судимого чоловіка, який скоїв два тяжких злочини на Рівненщині
Поліцейські затримали 24-річного жителя Варашу (Рівненська область), який скоїв два тяжких злочини та перебував у розшуку. Йому «світить» 12 років.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Рівненській області.

Близько 20 години першого грудня 22-річний житель Вараша повертався додому лісопарковою зоною. В цей час у нього виник словесний конфлікт з невідомим перехожим, у ході якого незнайомець наніс йому удар ножем в область тулуба та зник.

Потерпілого з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини та кровотечею тяжкого ступеня госпіталізували у реанімаційне відділення.

А вже близько восьмої ранку другого грудня невідомий зайшов до одного з кафе-барів міста та, погрожуючи ножем 57-річній касирці, заволодів грошима в сумі 500 доларів та 9 тисяч гривень.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 24-річний житель Варашу, раніше судимий за розбій, шахрайство і зберігання зброї. Чоловік звільнився з місць позбавлення волі два роки тому, однак вже встиг скоїти ряд тяжких злочинів на Волині, за які і перебував у розшуку.

Поліцейські затримали зловмисника у Ківерцях та відразу доправили у Вараш для проведення слідчих дій. У 24-річного чоловіка вилучили знаряддя злочину та затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За скоєне зловмиснику загрожує до дванадцять років за гратами з конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні