У Луцьку п'яний водій лаявся та намагався дати хабара поліцейському

0
0
У Луцьку п'яний водій лаявся та намагався дати хабара поліцейському
У Луцьку затримали порушника ПДР, який намагався підкупити патрульного, а потім заявляв, що поліцейський сам вийняв гроші з його гаманця.

У ніч на неділю, 3 грудня, патрульні зупинили Volkswagen Passat на вулиці Львівській. У 25-річного водія – мешканця Луцького району – виявили ознаки сп’яніння. Молодик, аби спробувати залагодити ситуацію, запропонував інспекторам неправомірну вигоду і навіть поклав до куртки патрульного грошові кошти.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Луцька.

Інспектори затримали особу та викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Цікаво, що під час очікування слідчих порушник та його «група підтримки» почали стверджувати, що це сам інспектор витягнув гроші з гаманця водія і поклав собі в кишеню, тож на адресу полісмена посипались лайка та образи. Врешті, це порушення зафіксоване на нагрудну камеру, і було очевидно, що молодики не очікували саме такого повороту подій.

Тепер, окрім ряду адміністративних матеріалів за вчинені порушення, чоловіку загрожує ще й кримінальна відповідальність за спробу дачі хабара службовій особі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні