У Володимирі школярі подарували військовим спортінвентар

0
2
У Володимирі школярі подарували військовим спортінвентар
У Володимирі-Волинськму учні НВК “ЗОШ №3” купили та подарували військовослужбовцям 39-го зенітно-ракетного полку спортивний інвентар для куточка.

Про це повідомляє БУГ.

Як розповіла вчителька школи Оксана Кротач, після звернення військових через ЗМІ про необхідність інвентарю для спортивного куточка, учні не змогли залишитися осторонь. Учнівський Президент школи запропонував провести благодійний бал-вечірку до Хеловіну і за отримані кошти придбати спортивний інвентар.

Учні подарували військовим м’ячі та комплекти тенісних ракеток. У свою чергу військовослужбовці подякували за подарунки та побажали гарно навчатися. Також відбулася виховна година-бесіда із військовими.

Як зазначила вчитель школи, пані Кротач, учні вже не вперше допомагають військовим. Раніше плели маскувальні сітки, писали листи підтримки, проводили флеш моб (один з них був на площі 21-го листопада).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні