У Луцьку власникам собак даватимуть безкоштовні жетони, щоб не загубити тварин

2
2
У Луцьку власникам собак даватимуть безкоштовні жетони, щоб не загубити тварин
У Луцьку власникам собак даватимуть безкоштовні жетони. З їх допомогою можна буде віднайти хазяїна, якщо песик загубиться.

Про це йшлося під час прес-конференції щодо презентації проекту «Лікування людей з інвалідністю з допомогою тварин» 1 грудня у Луцьку, - пишуть Волинські новини.

Як повідомила директор КП «Ласка» Дана Новарчук, 2 грудня планують безплатно видавати жетони для власників собак. Кожен жетон матиме QR-код, і якщо тварина загубилася, власник зможе зателефонувати на підприємство і повідомити номер жетону.

Якщо ж хтось виявить тварину, що загубилася, її можна завести у ветеринарну клініку, де ветеринар сканером зчитає код і зателефонує власнику. Також за бажанням власника завтра здійснюватимуть чіпування тварин. Вартість одного чіпу становить 100 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ахах,що це за собака яка забула де живе???Це швидше хочуть і тут заробити.
Відповісти
Не обов'язково,що собака заблукала.її просто можуть вкрасти якщо дорога порода
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні