Родичі загиблих у харківській аварії повернули гроші сім’ї Зайцевих

3
-9
Родичі загиблих у харківській аварії повернули гроші сім’ї Зайцевих
Сім'ї Діани Берченко та Олександра Євтєєва, які загинула в страшній ДТП у Харкові, відмовились від грошей матері винуватиці ДТП Олени Зайцевої.

Про це повідомляє Прямий.

Раніше мати Зайцевої виплатила по 50 тисяч гривень сім'ям за кожного загиблого чи постраждалого внаслідок ДТП в Харкові. Проте за словами цих сімей, вони жодної допомоги від сім'ї Зайцевої приймати не хочуть.

На думку адвоката потерпілих, таким чином захист намагається пом'якшити покарання, адже адвокат Зайцевої Юлія Козир повідомила про переказ компенсацій слідчого і попросила долучити відповідні чеки до справи.

Сім'ї відразу заявили, що ніяких грошей від сторони Олени Зайцевої не візьмуть. Кошти на рахунок прийшли без їх дозволу. Мати сестер Берченко напередодні особисто приходила до матері Зайцевої, так як спочатку в банку повернення коштів оформити не змогли. Загалом Берченки повернули 100 тис. грн, а Євтєєви - 50 тисяч.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і зря...
Відповісти
А що таке 50тис грн за життя дитини та/або людини.....
Відповісти
Правильно зробили. Ці с.ки багаті думають, що так можна. Давайте всією країною скинемся по гривні для матері Зайцевої, а її дочку розмажем по асфальту. Прийде час, ми будем вас, "хазяїв життя", вішати на стовпах, правда без грошової компенсації.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні