--> У Нововолинську зловили крадія кабелю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Нововолинську зловили крадія кабелю

0
3
У Нововолинську зловили крадія кабелю
У Нововолинську правоохоронці затримали чоловіка, який викрав близько 3 км мережевого кабелю.

Про це повідомляє поліція Волині.

Оперативники встановили особу зловмисника та вилучили викрадений кабель. За фактом крадіжки розпочали кримінальне провадження.

У четвер, 30 листопада по 16:00 годині надійшла заява товариства з обмеженою відповідальністю про те, що в період з 21 по 29 листопада невідомий викрав у Нововолинську близько 3 км мережевого кабелю "U/UTP-cat-5". Сума збитків нанесених товариству становить майже 7 тисяч гривень.

Співробітники сектору кримінальної поліції встановили причетність до скоєння крадіжки 30-річного місцевого мешканця. Викрадений кабель вилучили в обпаленому вигляді.

Встановлено, що зловмисник скоїв щонайменше дві таких крадіжки. Нині, поліцейські перевіряють його на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні