--> «Поїдеш до батька на війну», - на Волині вчителька образила сина атовця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Поїдеш до батька на війну», - на Волині вчителька образила сина атовця

16
4
«Поїдеш до батька на війну», - на Волині вчителька образила сина атовця
У Камінь-Каширському районі вчителька місцевої школи Світлана Іщик під час уроку сказала учню 9 класу Владиславу Луцику, що за поведінку хлопця, як покарання, змусить його поїхати на війну до батька.

Про це пише Полісся.

Дядько учня Олександр Луцик стверджує, що дирекція школи вдає, наче б нічого не сталося. Він каже, що директор школи Іван Решетовський не вирішує цю проблему і говорить, що це “плітки і чутки людей, брехня і видумка дітей”.

"Для дирекції школи висновок з цієї історії простий і буденний: в усьому цьому винні діти! Все, що сказано і написано — це наклеп і брехня. Таким чином ви, шановний Іване Івановичу, захищаєте передусім честь школи, окремих вчителів, себе, але не справжніх патріотів, які нині боронять Україну на фронті, не їхніх дітей, не героїв України. І це прикро! Невже в цій школі такого “патріотизму” будуть вчити наших дітей?", - пише дядько учня Олександр Луцик.

У відділі освіти Камінь-Каширської райдержадміністрації повідомлили, що з вчителькою було проведено бесіду, педагог вибачилась перед матір'ю хлопця. Вчительці оголосили догану.

Також у відділі освіти заявили, що з мамою хлопця вдалося досягнути порозуміння і претензій до вчительки у неї більше немає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У вас неповна інформація, робота, щодо цієї ситуації уже давно проведена. http://www.osvita-kamin.com.ua/29112017.html
Відповісти
А та " пані вчителька" не хоче власним прикладом це показати...!?
Відповісти
А в чому провина вчительки?
Відповісти
Як мінімум, це неетично! Дитина і так переживає,що батько на війні і ще такі слова від вчительки
Відповісти
Не факт, що дитина переживає, а не зловживає. Такі слова у вчительки виралися ( саме вирвалися) неспроста. Такі тепер діти.
Відповісти
Саме вирвалися? Як ви можете ручатись за слова вчительки? Я теж маю педагогічну освіту,але я спробувала і зрозуміла, що не зможу справитись з такою роботою. Не вмієш з ними спілкуватись - не йди в школу працювати. Вчителька в жодному разі таке не має права говорити дітям
Відповісти
Іхати на війну "як покарання"...
Відповісти
тобто виходить що захищати свою державу це обовязок двієчників? чи якщо поглянути з другої сторони-то захищати свої рідні землі це не престижно?
Відповісти
робота може і проведена, але де ж патріотизм вчителів і що вони тих дітей навчать. Хоча у рідко хто це розуміє
Відповісти
а чому ніхто не каже, що діти дуже часто переступають так звану межу і ведуть себе ну дуже неправильно
Відповісти
Безперечно, діти зараз часто ведуть себе дико. Але в цьому випадку, говорити таке підлітку невиправдано в жодному разі
Відповісти
Я не захищаю цю вчительку, але подивитись на сьогоднішніх дітей , то їх не в АТО їх в клітку треба садити. Наші діти почали собі забагато дозволяти. У вчительки теж є межа терпіння , коли діти на голову вилазять. Спочатку навчимося виховувати своїх дітей , а потім будемо ставити притензії до вчителів .
Відповісти
В Україні люди тільки думають, як би побільше тих дітей народити, а виховувати їх ніхто не береться, все на вчителів скидають.
Відповісти
Вчитель отримує зарплату 32000 з них вираховують 300 на АТО 500 в державу . Да за 2400 ми повинні тим вчителям руки цілувати за те, що тих оболтусів розуму навчають!
Відповісти
Нехай іде на будівництво. Там більше платять, і робота не така нервова, на свіжому повітрі. Вона працює у держустанові, їй зарплату платять з держбюджету, вона нічого не виробляє, на її зарплату працюють ті хто наповнює бюджет - можете поцілувати їй не тільки руки а й зад, якщо вважаєте що ця тупа, неврівноважений курка, яка не вміє працювати з дітьми, заслуговує на зарплату яку їй платять за рахунок тих хто платить реальні податки, а не віртуальні, як наші недооцінені бюджетники.
Відповісти
таку вчительку вигнати з освіти хай свині вдома кормить а не учить дітей а іі чоловіка або сина якщо він єв АТО то говорить більше небуде ділуха і нахаба.

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні