На Волині медики врятували чоловіка з інфарктом

0
9
На Волині медики врятували чоловіка з інфарктом
Медики допомогли чоловікові, у якого трапився повторний інфаркт міокарда.

До центральної диспетчерської ЕМД надійшов виклик (номер виклику 134945) із села одного з районів області, у якому 69-річний чоловік скаржився на сильний біль за грудиною. Через 16 хвилин фельдшерська бригада ЕМД прибула на місце виклику.

На момент приїзду медиків хворий був у стані середньої важкості. Фельдшер оглянула хворого, зняла електрокардіограму і передала в консультативно-телеметричний центр центральної оперативної диспетчерської.

Старший лікар спільно з лікарем-консультантом ЦОД, враховуючи те, що в анамнезі хворого вже був інфаркт міокарду, прийняли рішення терміново госпіталізувати хворого. Пацієнту надали необхідну медичну допомогу, налагодили довенний доступ і на ношах перенесли в салон автомобіля для транспортування до найближчого лікувального закладу.

Проте, під час транспортування стан хворого різко погіршився. Фельдшер в салоні автомобіля ЕМД повторно надала медичну допомогу, провела знеболення і стабілізувала його стан.

Приїхавши до найближчого лікувального закладу, медики повторно оглянули хворого, проаналізували клінічну картину пацієнта і встановили діагноз гострий інфаркту міокарду. З огляду на те, що у хворого діагностовано повторний інфаркт міокарду викликали лікарську бригаду ЕМД і реанімобілем транспортовали до реперфузійного центру у м. Луцьк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні