З Волині видворили 50 нелегалів

2
6
З Волині видворили 50 нелегалів
На Волині правоохоронці виявили 50 нелегальних мігрантів, стосовно яких прийняті рішення про примусове повернення до країн походження.

Про це повідомляє міграційна служба Волині.

Також прийняті рішення про скорочення термінів перебування на території нашої держави для 10 іноземців котрі порушували законодавство нашої держави. Одному іноземцю заборонили в’їзд до Україну.

Луцький міськрайонний суд виніс 2 постанови суду про примусове видворення з України стосовно громадян Республіки Узбекистан, які не виконали прийняті раніше рішення про примусове повернення до країни походження.

У четвер, 30 листопада працівниками сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Управління Державної міграційної служби України у Волинській області даних порушників видворено з території України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось такі "особистості" і збільшують криміногенну обстановку
Відповісти
Ви расист, який мислить стереотипами. В нас і своїх придурків вистачає
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні