Олександр Товстенюк запевняє, що міг кермувати машиною після випитого пива

8
-13
Олександр Товстенюк запевняє, що міг кермувати машиною після випитого пива
Олександр Товстенюк просить водійське посвідчення у нього не відбирати. Він каже, що випив 0,3 пива, проте переконаний, що на його фізичний стан це не вплинуло.

Про це йдеться у сюжеті "12 каналу".

Нагадаємо, увечері, 30 липня, на проспекті Василя Мойсея за водіння у нетверезому вигляді патрульні затримали голову правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олександра Товстенюка. Рівень алкоголю в крові чоловіка перевищував допустиму норму. Згодом він зізнався, що сів за кермо нетверезим.

Волинський апеляційний суд призначив голові правління фонду “Тільки разом” Олександру Товстенюку судову наркологічну експертизу.

Захист вимагає скасувати постанову Луцького міськрайонного суду та закрити провадження у справі. Перша інстанція визнала Товстенюка винним у кермуванні транспортним засобом, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння.

Справа тягнеться ще з 30-го липня. Патрульні зупинили чоловіка через те, що він припаркувався у непристосованому місці. Після співбесіди правоохоронці запропонували водієві дмухнути в драґер.

Захист запропонував суду переглянути відео з бодікамер патрульних, де видно, що порушник поводить себе адекватно.

На відео чітко видно, що Товстенюк вагався чи дмухати в драггер, згодом вирішив з кимось проконсультуватися з цього приводу. Суддю відео не переконало, тому експертизу все ж було призначено. Лікарям обласного наркодиспансеру були дані декілька завдань, а саме: «з’ясувати чи керував Товстенюк 30.07.2017 року о 21 годині 45 хвилин траснпортним засобом у стані алкогольного спяніння. Чи є однаковими поняття “вживання алкоголю” та “стан алкогольного спяніння”. Якщо ні, то в чому полягає відмінність».

Справу вдруге перенесли. Наступне слухання відбудеться після отримання судом результатів судової наркологічної експертизи. Дату повідомлять додатково.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Багато хто може ііздити "під шафе", ось тільки кінець поііздки відомий на перед
Відповісти
поводиться ,як мала дитина.
Відповісти
зареєструйте ще петицію за введення смертної кари за 0,03
Відповісти
Справжній лучанин....тебе ще не переііхав якійсь "пяний товстенюк"?
Відповісти
не так страшний той товстенюк за кермом, як мотивація "благіх намєрєній" Рижкова, Котлюка і Сковороди в кущах, поки вони чекали, як той доп'є 0,3 пива )))
Відповісти
ти - донГа**он!
Відповісти
Крепкий парень. Очень крепкий. Умный на зависть и порядочный. Жаль, что так вышло.
Відповісти
Може й так.Але закон є закон.Порушив-відповідай.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні