У волинські училища не можна буде вступити без ID-картки. ВІДЕО

1
3
У волинські училища не можна буде вступити без ID-картки. ВІДЕО
Аби вступити в профтехучилища після дев'ятого класу буде потрібна ID-картка.

Про це йдеться у наказі Міністерства освіти і науки України затвердженому цього року, - повідомляється у сюжеті 12 каналу.

Щоправда, місцеві профільні управління про це ще не повідомили офіційними листами. Про це зокрема розповіли у луцькому управлінні освіти.

Натомість у міському центрі надання адмінпослуг закликають виготовляти 9-тикласникам ID-картки зараз. Кількість відвідувачів перед новорічними святами знижується. У день приймають документи щонайбільше від 35 людей.

Прогнозують, що після нового року будуть черги. Документи вступникам потрібно виготовити до початку вступної кампанії, а це 2 липня 2018 року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
які будуть вказівки
30 листопада, 22:08 - Відповісти
0
. ( в ЛВПУ в підвязці з подільниками від ОіН та ВОДА ... створений ОСОБЛИВИЙ мікроклімат ,- К* "зміїний клубок" зокрема від училища представляють ; управляющі безмозглим шефом с - медуза Горгона і її чоловік п - агент залежний від Зеленого змія / надалі зЗз / , його сателіт від тьоті ліди зЗз синій серьожа ; гадость з З з москальсько-полішуцька ; і тому подібні злодії романюки ; ... ; в К* мають вже напрацьовані і ще напрацюють схеми . Так , що на тих коштах буде ...1) прозорість і звітність ; 2) посилена охорона з додатком навколо коштів з лютих диких звірів , та на ті кошти посадити ядовиту змію ; № 3 - чергова фіга буде вже так назвемо новому рівню ,,, а подільники "уведут" потрібні гроші та за одне і лютих звірів і ЯЙЦЯ з під змії . !!! Фігос под нос - ГАРАНТОВАНО ! ) Висновок - вони давним - давно підвязані , можливо досить помилок !?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні