«Будинок просто сповзає»: лучани бояться загинути під завалами власного дому. ВІДЕО

5
-7
«Будинок просто сповзає»: лучани бояться загинути під завалами власного дому. ВІДЕО
У Луцьку житловий будинок за адресою Пятницька Гірка, 1 розвалюється просто на очах.

Про це йдеться у сюжеті "12 каналу".

Звели його ще в 1903 році, і з того часу ремонтних робіт тут не проводили, кажуть мешканці. У черзі за новим житлом вони вже десятки років. Тим часом, будинок, який визнали за документом “ветхим”, через ремонт міськради почав сповзати з пригірку.

Мешканці будинку обурені. Вони кажуть, що в таких нелюдських умовах жити більше не можуть. У міській раді про проблему знають, проте допомогти з переселенням поки не можуть. Винуватять житлову політику держави.

Замість того, аби допомогти, у міській раді порадили створити ОСББ, аби будинок взагалі не знесли, кажуть мешканці, що вони і зробили. Шанси отримати нове житло, оцінили у Спілці власників житла України.

Останнє звернення до міського голови мешканці зареєстрували 20 листопада. Наразі чекають відповіді. А поки біля міськради і надалі тривають ремонтні роботи, які руйнують будинок.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там що люди живуть? 28 людей? Це повна Эвропа.
Відповісти
28 - це 56 рук. Невже не можуть собі ремонт зробити? Чи просто хохли?
Відповісти
Хохли чекають халяву
Відповісти
А хто мені в селі відремонтуват ує будинок? В місті всім хтось винний тільки не вони самі, не платіть гроші жеку і ремонт кцте самі, ви ж 28 рлкца платили і бачили, що нічого не робилося, то треба було 14 років проплатити а інші 14 братися і ремонтувати самі а не ждати з моря погоди
Відповісти
Ох ці халявщики....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні