У селі на Волині зіткнулись бус та легковик

0
8
У селі на Волині зіткнулись бус та легковик
В селі Литовеж Іваничівського району сталася аварія - втаранились ВАЗ та “Фольксваген”.

Аварія трапилася у четвер, 30 листопада близько 13.00, - пише "Буг".

На трасі Нововолинськ-Львів автомобіль ВАЗ порушуючи ПДР, не надав перевагу автомобілю, який рухався по головній дорозі. Внаслідок цього відбулося зіткнення з бусом “Фольксваген”. Водій та пасажир легковика отримали значні тілесні ушкодження.

Як пояснюють очевидці, “Фольксваген” рухався зі сторони Нововолинська, а тим часом ВАЗ виїжджав із приватного будинку на трасу у недозволеному місці. Бус влетів в бік легковика. За словами свідків водій “Фольксвагена” намагався загальмувати та уникнути зіткнення.

На місце події прибула швидка та поліція.

За кермом ВАЗу був 83-річний чоловік. Йому та одному із пасажирів надали першу медичну допомогу та госпіталізували з місця події.
Ймовірно, що водій ВАЗу не помітив автомобіль, який рухався дорогою. Можливо, причиною могла бути висока ступінь тонування вікон.

Обставини ДТП будуть встановлюватися.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні