«Це вирок українському правосуддю», - волинський адвокат про вибух у Нікопольському суді

4
3
«Це вирок українському правосуддю», - волинський адвокат про вибух у Нікопольському суді
Волинський адвокат Василь Нагорний поділився своїми думками про вибух у Нікопольському суді.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, у Нікопольському міськрайонному суді чоловік підірвав дві гранати. Сам загинув, ще десятеро людей - постраждалі.

"Якась, мяко кажучи, херня робиться в моїй країні. Сьогодні відбувається Пленум нового Верховного Суду, прес-конференції НАБУ, Генерального прокурора, а в цей час в Нікопольському суді потерпілий, стомившись чекати справедливості, як би то пафосно не звучало, виносить вирок всьому українському правосуддю та правоохоронній системі, підриваючи гранти в залі суду", - йдеться у дописі.

"Повірте, я не зловтішаюсь ... я в шоці, бо в країні триває безлад і він точно не з війною пов"язаний. Звичайно ж тепер будуть посилені пропускний режим в судах, додаткові металошукачі чи можливо навіть кулемети на вході....не допоможе... почнуть підривати вдома, стріляти з гранатометів, підпалювати", - пише Василь Нагорний.

"Посильте краще справедливість, законність, перестаньте вести міжусобні війни між силовими структурами, судами і все стане на свої місця", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Якась, мяко кажучи, херня робиться в моїй країні.»,— шо намайданили, те й маете....
Відповісти
А до чого тут "намайданили"Якби вибирали тільки ті які "майданили" то й результат був би інший.А так як завжди,"продалися" за гречку чи 200 гривень
Відповісти
Якби якби якби....
Якби не було майдауну, то нiхто гранатами не кидався...
Відповісти
Якби не було майдану,то ти б так в інтернеті вільно не писав, мій маленький любителю обмазатись зрадою
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні