У Рівному судитимуть трьох волинських контрабандистів

0
3
У Рівному судитимуть трьох волинських контрабандистів
На Рівненщині судитимуть трьох волинян, які займалися транспортуванням псевдоефедриновмісних таблеток.

Про це пише Рівне Вечірнє.

Слідчі управління Служби безпеки України в Рівненській області завершили досудове розслідування стосовно групи осіб, що налагодили канал контрабандного переміщення з Польщі псевдоефедриновмісних пігулок. Останні збували на території нашої держави.

Правоохоронці повідомили про підозру трьом жителям Волинської області в організації переміщення прекурсорів через митний кордон України. А також у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні та збуті прекурсорів. Злочин обтяжує те, що він був вчинений за попередньою змовою групою осіб, повторно та в особливо великих розмірах.

Групу викрили у травні 2017 року під час спроби переміщення через міжнародний пункт пропуску «Угринів» у Львівській області чергової великої партії прекурсорів, які «ділки» приховали серед особистих речей.

Всього доведено участь спільників у переправленні з-за кордону, а також збуті на території України, зокрема й Рівненської області, майже 5 тисяч пігулок із вмістом псевдоефедрину.

Прес-служба прокуратури Рівненської області повідомила, що до усіх підозрюваних судом застосовано запобіжний захід — тримання під вартою. Обвинувальний акт скеровано до суду. Максимальне покарання за вчинення вказаних злочинів — позбавлення волі на термін 12 років із конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні