У Луцьку «викинуть» мільйон гривень на ямковий ремонт доріг

4
-10
У Луцьку «викинуть» мільйон гривень на ямковий ремонт доріг
Мільйон гривень на поточний ремонт доріг планує виділити Луцькрада.

Про це йдеться у сюжеті "12 каналу".

За словами начальника департаменту ЖКГ Юрія Крася, усі ремонти будуть ямковими. Залатають дірки на перехрестях вулиць Дубнівської з Карпенка-Карого та Мамсурова з Потебні. Оновлять і бруківку на Богдана Хмельницького. Щодо тротуарів, то його покладуть лише біля школи номер 5.

Ремонтні роботи, які тривають зараз, комунальники обіцяють завершити до нового року. Відтак ремонт вулиці Ковельської продовжується. На Липинського вже завтра полагодять освітлення.

На невеликих вулицях згорілі лампочки, їх ніхто не замінює на нові, хоча у комунального підприємства "Луцьксвітло" для таких робіт окрема бригада.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І половину "роздерибанять"!
Відповісти
Будь ласка, виділіть 1 млн. на яму на перехресті К-Карого-Дубенська.
Відповісти
А як же будівництво каналізації на Вересневому до 1 вересня і добудова ЦНАПу до дня Незалежності?Щось не видно хороводу Полішуків,Перепадів,Потрошуків під фанфари і супровід кишенькових журналістів з "Аверсу".Пацани,треба щось робити,а не займатись дешевим піаром .Це вам не ямки як небудь закецати з мільйон.
Відповісти
Уті путі . А відгук по "кап.ремонту "Ковельської то підтерли..Айяйяй..Так не гарно. В людей ж очі є.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні