У Володимирі влаштують тест-драйв нового пандуса

1
7
У Володимирі влаштують тест-драйв нового пандуса
В під’їзді одного з будинків Володимира-Волинського відбудеться тест-драв встановленого пандуса.

Випробовування заплановано на вівторок, 28 листопада об 12 годині на вулиці Сагайдачного № 7, - пише "Буг".

“Коли у місті будували так звані “хрущовки”, ніхто тоді не замислювався, що поряд є люди, які пересуваються на інвалідних візках. Наразі облаштувати пандус за державними будівельними нормами у такій будівлі неможливо. Проте громаді і владі спільними зусиллями вперше вдалося встановити “хитру” конструкцію. Хоч вона теж не вписується у “держстандарти”, зате з її допомогою чоловік із першого поверху будинку №7, що на вулиці Сагайдачного, нарешті зможе виїхати на вулицю,” – зазначає депутат міськради Світлана Федонюк.

Ініціатор встановлення пандуса, депутат районної ради Ганна Фурман запрошує представників виконкому міськради, ЖЕКу, депутатів, журналістів, членів Володимир – Волинської організації інвалідів, небайдужу громадськість на пробний виїзд у інвалідному візку.

Попередньо Ганна Фурман провела випробування пандуса разом із депутатом міськради Світланою Федонюк та громадськими активістами.

Було виявлено недоліки, які оперативно усунули працівники ЖЕКу.
Чи з’являться пандуси в інших володимир-волинських “хрущовках”, чи зручно ними користуватись особам з інвалідністю та їх рідним – стане відомо після своєрідного тесту на візку.

Довідково

Пандус (фр. pente douce – пологий схил), також рампа – полога похила доріжка, яка з’єднує дві різновисоких горизонтальних поверхні, зазвичай для забезпечення переміщення колісних транспортних засобів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли вже нарешті у всіх багатоповерхівках ті пандуси встановлять
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні