У Луцьку дві вулиці хочуть з'єднати дорогою

4
0
У Луцьку дві вулиці хочуть з'єднати дорогою
Вулицю Рівненську та Дубнівську планують з'єднати однією дорогою.

Про це стало відомо 27 листопада під час засідання комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, - пишуть Волинські новини.

Зі слів заступника директора департаменту житлово-комунального господарства Миколи Осіюка, програма розвитку дорожнього господарства на 2018-2020 роки передбачає покращення існуючого стану вулично-шляхової мережі.

«Ми плануємо зробити двосторонній рух із проспекту Волі на вулицю Глушець по Парковому Узвозу, а також реконструювати вулицю Трункіна, аби з’єднати вулиці Дубнівську та Рівненську», - зазначив Микола Осіюк.

Окрім того, передбачено будівництво світлофорних об’єктів на перехрестях:

вул. Карпенка-Карого - вул. Задворецька- вул. В’ячеслава Чорновола,

вул. Ветеранів – пр-т Відродження – вул. Писаревського,

вул. Львівська – вул. Потебні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дивна реконструкція або я чогось не розумію де вулиця трункіна а де рівненська ... дай йде вона геть повз госп обєкти та житла і не зєднується з рівненською... це хтось може вирішив як біля 27 школи собі дорогу до комерції підвести ось тут погоджуюсь вигідна робота .....

Відповісти
Там просто лінтяй Мирка живе, котрий собі не може дороги зробити.Ось і все
Відповісти
А КОЛИ ДОРОГА НА ОЛЕСЯ ГОНЧАРА ДО ЛИПИНСЬКОГО ПОЯВИТЬСЯ ????? Раніше хоч грунтовка була а зараз порозривали все і кинули.... ПО ГОСПОДАРСЬКИ ЧИ ПО НОВОМУ?
Відповісти
Ага все зробите як вже зробили з дорогою до 27 школи... ДЕ ВОНА.... ??? чому пішла повз школу??? Чому на новій дорозі скільки недоробок (наприклад на виїзді на Карпенка Карого відсутній шар асфальту або на зїздах вже!!!! ямки та відкришившийся асфальт). І взагалі хотіли б побачити тих горе проектувальників які біля 40вого садочку не передбачили зїзду для машин щоб батьки могли безпечно завести/забрати дітей, поїдьте туди зранку і побачте самі а як запуститься школа там взагалі буде транспортний колапс... А вулиця Олеся ГОнчара депутати ДЕ Ж ВОНА ???? ВИ знаєте чим ВУЛИЦЯ відрізняється від ПРОВУЛКУ??? ЧОму вона має початок від вулиці Чорновола і через вічні будівельні роботи то біля вічнобуда на вул О. Гончара, 7 то біля 27 школи НЕМАЄ ЗЄДНАННЯ З вул. Липинського а це б точно зняло масу проблем як для батьків які ведуть своїх чад з вул. Чорновола через будівельні обєкти ... так і для транспорта бо всі до садочка а потім і до школи не дудуть їхати по вул. Липинського.... то де ж Ваше планування ??? І де дуПутат який відповідає за 55 квартал????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні