--> На Волині засудили «банду», яка нелегально переправляла африканців до Польщі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині засудили «банду», яка нелегально переправляла африканців до Польщі

0
5
На Волині засудили «банду», яка нелегально переправляла африканців до Польщі
На Волині зловили чоловіків, які нелегально переправляли африканців до Польщі.

У жовтні 2016 року оперативно-розшуковими підрозділами Північного регіонального Управління Держприкордонслужби у тісній взаємодії з ВБЗПТЛ та СУ ГУНП у Волинській області було викрито та ліквідовано канал нелегальної міграції громадян Південно-Східної Африки та Сирії з України до Республіки Польща, - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Двоє громадян Гвінеї у співучасті з двома громадянами України організували та незаконно переправили через державний кордон 6 гвінейців, одного громадянина Конго та одного громадянина Сирії. За надані «послуги» організатори отримали з них близько 12 тисяч доларів США.

За матеріалами оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби даний факт було внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

В подальшому, в результаті проведених заходів злочинців знайшли та затримали. Їм було оголошено підозри та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

В результаті тривалих судових слухань фігурантів кримінального провадження визнали винними у скоєнні злочинів. Їм призначили покарання у вигляді позбавлення волі на терміни від 3 до 7 років без відстрочки виконання покарання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні