Новий сезон серіалу «Свати» зніматимуть у Білорусі

3
0
Новий сезон серіалу «Свати» зніматимуть у Білорусі
Студія «Квартал 95» поновила роботу над проектом після трирічної перервиСеріал «Свати» повертається. Новий сезон зніматимуть у Білорусі.

Про це пише «Детектор медіа» з посиланням на прес-службу студії «Квартал 95».

«З моменту виходу останнього шостого сезону фільму «Свати» пройшло чотири роки. За цей час «Квартал» отримував і продовжує отримувати безліч листів і повідомлень від глядачів по всьому світу з питанням про довгоочікуване продовження. Після багаторічної перерви творча команда популярного серіалу «Свати» відновлює роботу над проектом. Своїми силами студія «Квартал 95» починає зйомки вже легендарної сімейної комедійної саги – «Свати 7». Зйомки будуть проходити в Білорусі за сприяння Національної державної телерадіокомпанії Республіки Білорусь», – розповідають в прес-службі.

Акторський склад нового сезону серіалу його творці поки що тримають в таємниці. Відомо, що режисером нового сезону традиційно виступатиме Андрій Яковлев. Та наразі вже відомо, що прем’єра нових «Сватів» запланована на 2018 рік. Більш точна інформація має з’явитися вже до кінця 2017 року.

«Міжнародною дистрибуцією сьомого сезону серіалу буде займатися шведська компанія Eccho Rights, з якої «Квартал 95» пов'язує тісна і плідна співпраця з іншими проектами студії. Уже зараз європейський дистриб'ютор планує показ картини в більш ніж десяти країнах світу», – повідомляють в прес-службі студії «Квартал 95».

Нагадаємо, СБУ заборонила в'їзд російському актору із серіалу "Свати" Федору Добронравову. Федір Добронравов грає в серіалі "Свати" одного з центральних персонажів Івана Будько. Він - не перший актор серіалу, якому Україна заборонила в'їзд, до цього персонами нон-грата стали Микола Добринін та Людмила Артем'єва.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Віізд заборонилии,то його у фільмах сюди " пропихають".
Відповісти
В Кацапстані знімайте, нафіга так шифруватись. Володя не п.зди, що це для нас ти знімаєш. Свободу слова ужимают, людей лишают высокого искуства, нас смотрят миллионы. Просто хочеш косити бабло, того і п.здиш.
Відповісти
Дуже примітивний нафталіновий совковий серіал для лежачих пенсіонерів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні