14-річний син нардепа грабував продуктовий магазин

0
-5
14-річний син нардепа грабував продуктовий магазин
У Києві затримали 14-річного сина народного депутата від Радикальної партії Ігоря Попова за спробу пограбування продуктового магазину.

Про це повідомляє Insider з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Зазначається, що двоє невідомих у балаклавах скоїли розбійний напад на продуктовий магазин Святковий в Оболонському районі, після чого один зі злочинців був затриманий.

У затриманого вилучили стартовий пістолет Retay калібру 9 мм з сімома набоями.

Згодом по гарячих слідах неподалік автостанції Полісся було затримано другого правопорушника.

Сам Ігор Попов на своїй сторінці у Фейсбуці написав:

"У мeне в сім’ї біда. Мій син 14-ти років попав у погану компанію і здійснив серйозне правопорушення. Це моя вина, що недостатньо часу приділяв вихованню, не догледів, не попередив. Я прошу вибачення у потерпілих, у суспільства, у моїх рідних, у моєї найкращої команди.
Слава Богу всі живі, пройде слідство, винні понесуть відповідальність без жодних виключень, нехай це стане уроком і сину, і мені", - йдеться у дописі.

"Прошу не пов’язувати моє горе з політикою чи з чиїмось інтригами. Якби не моя публічність, я би горював мовчки. Друзі підтримають морально, пресу прошу не смакувати якісь деталі. Я на певний час пропаду з ефірів і побуду з родиною", - додав нардеп.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні